Ramazanda Tatil Yapmak

13.08.2011 13:43

Şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu bir seo yarışması başlığı olup, şah inn paradise tatil köyünde oruç tutarak tatil yapmak konusunu içirir.  İlginç değil mi? Hem tatil 5 yıldızlı bir otelde tatil yapıp hemde oruç tutmak. Şah inn paradise muhafazar bir tatil köyü olduğu için oruç tutacak müşteriler için özel program yapmaktadır, fiyatlarda ramazanda büyük oranda düşürülmüştür. Türk insanı için yeni bir olgu olan ramazanda tatil yapma fikri şah inn paradise sayesinde yaygınlaşmaya başlamıştır.

Bende şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu kapsamında çeşitli yerlerde yazılar yazmaktayım, otelle herhangi bir bağlantım yok amacım katıldığım seo yarışmasında sitelerimi üst sıralara çıkarmaktır.

Bu yıl 3. kez düzenleniyor şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu şah inn paradise'da. Açıkçası daha önceki yıllarda düzenlenen ilk ikisinden pek haberimiz olmadı. Bu yıl ise düzenlenen bu şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu adlı seo yarışması ile daha çok kişinin geleneksel ramazan coşkusunu duyduğunu tahmin ediyorum, çünkü buna benzer konular bir çok sitede yayınlanmaktadır.

Birazda şah inn paradise genelinden bahsetmek gerekirse; Antalya Kumluca'da bulunan otel 5 yıldızlı muhafazakar bir tatil köyü olup, daha çok eşini mayo ile diğer insanlar arasında görmek istemeyen aileler tarafından tercih edilmektedir. Otelde alkol servisi yapılmaz, kadınlar ve erkekler için ayrı havuzlar ve spor salonları, kişisel bakım üniteleri vs. muvcut olup eşini kıskanan aileler için ideal bir tatil köyüdür.

şah inn paradise çocuklar için de güzel